«Strengt hemmelig – veien» inn tar oss med inn i en digital underverden der alt er til salgs. «Strengt hemmelig- veien inn» er et hørespill i podkastformat som er produsert av Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) i forbindelse med Nasjonal sikkerhetsmåned 2019.

I en årrekke har DSS arrangert Sikkerhetsmåneden hver oktober. Over tid har den utviklet seg til å bli den største kampanjen DSS leverer til departementene om forebyggende sikkerhet. Fjorårets kampanje var intet unntak da første sesong av podkasten nådde over 25.000 lyttere.

I oktober kan du høre den nye sesongen på Spotify og iTunes. I tillegg vil vi publisere 4 ulike «fagprat» der vi tar deg med bak kulissene og diskuterer de viktigste læringspunktene fra ukens episoder.

Podkasten er utviklet i tett samarbeid med NSM og den forfatteren Lasse W. Fosshaug, samt regissør Nils Nordberg kjent fra radioteateret i NRK. Frivillige skuespillere fra departementene, DSS og NSM deltar også.

NSM og DSS avrunder kampanjen med et ettersnakk om digitale trusler på Edderkoppen Scene i Oslo, mandag 28. oktober kl. 16.30. På scenen stiller spennende gjester fra NSM, DSS og det norske cybersikkerhetsmiljøet. De får selskap av forfatter Lasse W. Fosshaug. Panelintervjuet ledes av Martin Giæver.

Arrangementet er åpent for alle og påmelding er ikke nødvendig.