DSS har for tiden 12 lærlinger, fordelt på to kull.

Det siste kullet, kull 5, startet i august 2021. Kull 4 er andreårslærlinger, og vil ta fagbrev våren 2022.

Vil du bli en av våre 6 nye lærlinger i sikkerhetsfaget?

 

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) skal ansette seks lærlinger i sikkerhetsfaget for perioden 17. august 2022 – august 2024. Lærlingene arbeider som sikkerhetsvakter, i døgnkontinuerlig turnus i seksjon for operativ sikringstjeneste.

Annonsen som du kan søke på via jobbnorge.no blir publisert i desember 2021.

Søknadsfristen er 1. mars 2022.

Besøk oss 19. januar 2022

DSS inviterer til bedriftsbesøk 19. januar 2022. Aktuelle skoler som har sikkerhetsfaglærlinger vil motta informasjon om påmelding. Skolene sender en felles påmelding til Opplæringskontoret for Statlige virksomheter i Oslo og Akershus (OK-stat).

Vi oppfordrer deg til å søke på en faglig utviklende og spennende læreplass hos oss!

Ønsker du mer informasjon om læreplassen, ta kontakt med lærlingekoordinator i DSS, Cathrin Rattén på e-post: cathrin.ratten@dss.dep.no

OK-stat

DSS samarbeider med OK-stat (Opplæringskontoret for Statlige virksomheter i Oslo og Akershus) og Oslo Fylkeskommune gjennom inntak av nye lærlinger, samt kvalitetssikring av læreplan og en avsluttende fagprøve etter 2 år. Fagbrevet i sikkerhetsfaget gir yrkestittelen vekter.

Følg OK-stat på Snapchat og bli oppdatert om det som er viktig for deg i læretida di – og hvordan det er å være lærling i staten.

Legg til med QR-koden på bildet, eller ved å søke opp på brukernavn okstat.

 
Søknadsprosessen
 
Læreperioden

Podkast: Læretida i DSS

Var dette nyttig?