Ansatte i DSS: Depkatalog.

Profilbilde av Siri Gjølme Eriksen

Siri Gjølme Eriksen, rådgiver avdeling for kommunikasjon og HR

 

Hva er spennende med å jobbe i DSS?

Det er at jeg har varierende og utfordrende oppgaver. Jeg føler at jeg blir sett og jeg har det gøy på jobb. Jeg får bidra med min faglig kompetanse i de tjenester vi leverer til departementene. Jeg får selvstendige oppgaver og opplever å få stor tillit. Det setter jeg stor pris på!

Hva er din bakgrunn og hva fikk deg til å søke jobb i DSS?

Jeg har en mastergrad i arbeid og organisasjonspsykologi fra NTNU. Jeg var nyutdannet da jeg startet i DSS i 2019, og ble inspirert av DSS’ satsning på HR-tjenester for departementene.

Hvilke utviklingsmuligheter har du fått?

Jeg har fått gode muligheter til å lære og utvikle meg. DSS er en dynamisk organisasjon, og det blir mye spennende tjenesteutvikling fremover. Det er gøy å jobbe sammen med andre på tvers av både DSS og departementene. Jeg føler at jeg lærer noe nytt hele tiden.

Profilbilde av Signe Musajeva

Signe Musajeva, fagarbeider med fagbrev i avdeling for facility management

 

Hva er spennende med å jobbe i DSS?

DSS er langt fremme i utviklingen av renholdstjenester. Vi tester ut nye løsninger og teknologi, og jeg er med på å påvirke utviklingen. Min mening teller. Jeg føler meg trygg og verdsatt av ledelsen. De hjelper oss med å gjøre jobben enklere med tanke på ergonomi, helse og kvalitet.

Hva er din bakgrunn og hva fikk deg til å søke jobb i DSS?

Jeg jobbet som renholder i hotellbransjen før jeg begynte i DSS. Jeg ble veldig inspirert på jobbintervjuet, og hadde hørt at DSS er en god arbeidsgiver.

Hvilke utviklingsmuligheter har du fått?

Etter at jeg ble ansatt i DSS har jeg tatt fagbrev som renholdsoperatør. Jeg tok utdanningen over ett semester, og ble veldig stolt og glad da jeg besto fagprøven. Noe av det som er mest spennende med jobben i DSS er at vi i tillegg til de daglige oppgavene, får delta i prosjekter og være med på kurs slik at vi kan bli bedre. I 2018 vant vi Kommunal- og moderniseringsdepartementets effektiviseringspris. Det var gøy!

Profilbilde av Merete Bergliot Flod Storli

Merete Bergliot Flod Storli, prosjektleder i avdeling for facility management

 

Hva er spennende med å jobbe i DSS?

Det er at jeg kan være med å gi mitt bidrag til at politikerne og ansatte i departementene gjør en så god jobb som mulig. Samfunnsoppdraget til DSS er spennende. Det er også veldig gøy å jobbe med prosjektet nytt regjeringskvartal, et av de største byggeprosjektene noensinne som skal sikre gode arbeidsplasser og gi et åpent og grønt byrom til innbyggerne.

Hva er din bakgrunn og hva fikk deg til å søke jobb i DSS?

Jeg er utdannet sivilingeniør i elektronikk og telekommunikasjon fra NTNU. Jeg fikk min første jobb innen IKT i et departement. I 2006 ble flere IKT-tjenester samlet i DSS, og da søkte jeg meg over til det nye fagmiljøet i DSS.

Hvilke utviklingsmuligheter har du fått?

Jeg har ikke de samme oppgavene nå, som da jeg begynte. Jeg har fått nye muligheter og lært noe nytt hele tiden. Jeg har også deltatt på et spennende talentprogram og lederutdanning på BI med støtte fra DSS.

Var dette nyttig?